<< terugJe bent nu hier : home * Prijsvraag
Prijsvraag: Trash

In samenwerking met Universal geven we 4x2 kaarten van de film Trash en 4x de DVD van Billy Elliot weg. Vul snel snel de prijsvraag in en maak kans op deze prijs!

 

TRASH is een aangrijpende thriller over twee jongens, Rafael (Rickson Tevez) en Gardo (Luis Eduardo), die vuilnis sorteren in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Wanneer ze een portemonnee vinden tussen het afval realiseren ze zich niet wat de gevolgen hiervan zijn. Op het moment dat de politie langskomt en een enorm hoge beloning uitlooft voor de vinder van de portemonnee, begrijpen ze dat er meer aan de hand is. Ze delen hun geheim met hun vriend Rato (Gabriel Weinstein) en slaan op de vlucht voor de politie. Ze komen terecht in een uitzonderlijk, maar gevaarlijk avontuur,  terwijl ze proberen om de herkomst van de portemonnee te achterhalen en het mysterie te ontrafelen.

 

Beetje bij beetje komen ze meer te weten over de eigenaar van de portemonnee, José Angelo (Wagner Moura). Ze ontdekken dat ze bijna niemand meer kunnen vertrouwen, vooral niet de corrupte politie onder leiding van de gevaarlijke Frederico (Selton Mello). Hun hoop is gevestigd op een aantal Amerikaanse hulpverleners die in hun favela werken: de nuchtere Father Julliard (Martin Sheen) en zijn assistente Olivia (Rooney Mara).

 

De film TRASH is geregisseerd door Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours, The Reader) en het script is geschreven door Richard Curtis (War Horse, Four Weddings and a Funeral, Notting Hill), gebaseerd op het gelijknamige boek van Andy Mulligan. Een productie van Working Title in samenwerking met O2 Filmes en PeaPie Films, geproduceerd door Tim Bevan, Eric Fellner en Kris Thykier.

 

TRASH draait vanaf 27 november in de bioscoop.

www.trash-film.nl

 

 

 


1 + 1 =
  iconversturen  
*verplicht

Wie hebben er eerder gewonnen?

Wil je weten wie er eerder hebben gewonnen, en wat ze hebben gewonnen? Kijk dan hier!