<< terugJe bent nu hier : home * Prijsvraag
Prijsvraag: Hoe ik per ongeluk een boek schreef

In samenwerking met Lemisniscaat geven we drie keer het boek: Hoe ik per ongeluk een boek schreef weg. Vul dus snel de prijsvraag in en maak kans op deze prijs!

 

Katinka wil schrijfster worden. De verhalen komen zomaar op in haar hoofd, maar ze weet niet goed hoe ze ze op papier moet zetten. Ze klopt aan bij haar overbuurvrouw Lidwien, een beroemd schrijfster. Terwijl ze samen kruiden planten, het tuinpaadje aanstampen en de oude wilg snoeien, leert Lidwien Katinka over show, don’t tell en kill your darlings. En Katinka begint te schrijven. Over haar vader die verliefd is of een midlifedinges heeft, over zijn nieuwe vriendin Dirkje, en over haar moeder, die overleed toen Katinka drie was maar die ze nu pas echt begint te missen. Ondertussen heeft Lidwien haar eigen worsteling. Want zal ze ooit nog een nieuw boek schrijven? Terwijl er een bijzondere vriendschap tussen de twee ontstaat, leert Katinka om te kijken naar wat áchter personages zit. En schrijft ze per ongeluk een boek.  

 

Annet Huizing leeft op het water, tuiniert, houdt (van) padden, schrijft voor kinderen en stapelt olifanten. Hoe ik perongeluk een boek schreef is haar eerste boek bij Lemniscaat.

www.facebook.com/hoeikperongelukeenboekschreef

www.olifantenstapelen.nl

 

 

 


1 + 1 =
  iconversturen  
*verplicht

Wie hebben er eerder gewonnen?

Wil je weten wie er eerder hebben gewonnen, en wat ze hebben gewonnen? Kijk dan hier!