<< terugJe bent nu hier : home * Prijsvraag
Prijsvraag: Annie

In samenwerking met Universal geven we het volgende weg:

5x2 tickets voor de film

5x Sandy pluche

5x Aliyah single

5x sleutelhanger

 

Vul dus snel de prijsvraag in en maak kans op deze prijs!

 

ANNIE

 

In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

 

Geregisseerd door Will Gluck en geproduceerd door James Lassiter, Will Smith, Jada Pinkett Smith, Shawn ‘Jay Z’ Carter, Laurence ‘Jay’ Brown, en Tyran ‘Ty Ty’ Smith. Het scenario is geschreven door Will Gluck en Aline Brosh McKenna, gebaseerd op de musical ‘Annie,’ het boek van Thomas Meehan, muziek van Charles Strouse, tekst van Martin Charnin, ‘Little Orphan Annie’, © en ®Tribune Media Services, Inc.

 

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Aliyah Kolf (Annie), Alain Clark (Mr. Stacks), Katja Schuurman (Miss Hannigan), Do (Grace), René van Kooten (Guy) en Sylvana Simons en Roué Verveer.

 

ANNIE draait vanaf 17 december a.s. in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie.

www.facebook.com/AnnieFilmNL

www.anniedefilm.nl

 


1 + 1 =
  iconversturen  
*verplicht

Wie hebben er eerder gewonnen?

Wil je weten wie er eerder hebben gewonnen, en wat ze hebben gewonnen? Kijk dan hier!